okan bayulgen lehine yazanlarin yalaka olmasi 

kapat
  1. sozlukte mevcut bulunan ve okan bayulgen den hoslanmayan yazarlarin, okan bayulgen ile alakali goruslerini, ovgulerini, begnilerini yazan yazarlari yalaka olarak tabir etmeleri durumudur. akil sagligindan yoksun bir tespittir.
    anlasilmasi guctur.
    kendimden ornek vererek aciklamayi uygun buldum; okan bayulgen i * * ziyadesiyle begendigim ve * her tavrini olumlu buldugum icin * * * okan bayulgen ile alakali olan basliklari kesinlikle bos gecmeden - birsey yazmasam dahi - goz atiyorum. neden? *cunku sevdigim ve takip ettigim bir insan. bu nedir? *saglikli bir durumdur.
    sayet ben hoslanmadigim bir insan icin acilan her basliga atlasam ve hatta kendi kendime durup dururken durtulmus gibi okan bayulgen alehine basliklar acsam bu nedir? *kulliyen suursuzluktur.
    bu nasilr bir hirstir? nasil bir kindir? anlamak imkan dahilinde degil. eger bu arkadaslarin gecmiste okan bayulgen ile alakali kisisel bir surtusmeleri ya da kotu tecrubeleri yok ise ve bu tutum icerisindeler ise acil sifalar diliyorum.
    (bkz: yuh)
    #1921297 (Nick Gereksiz mi ne, 12.07.2007 22:14)
  2. Okan bayulgen iyi adamdir hos adamdir ama makina programinda uludag sozlugun boy gostermesinden sonra adinin ve adinda acilan basliklarin sol frameden eksik olmamasi hadisesi bazi yazarlarin farkli nedenlerle canini sikar. olay okan bayulgen ile alakali degil uludag sozlukle alakali bir sorundur kanimca.
    (bkz: begenilme hissi) , (bkz: hep bizden bahsetsinler) , (bkz: makinaya ciktik olumsuz olduk)

Uludag sozlugun makinaya cikmasi sozlugu birden baska yerlere tasimistir , sozlugu daha once duymamis bircok kisi ve unlunun gozu onune sermistir. Simdi gosterilmesi gereken uludag sozlugun telas icindeki amatorler toplulugu degil akli basinda bir sozluk oldugudur.
    (bkz: durum bundan ibarettir)
    #1921416 (Psychedelic, 12.07.2007 22:22)
  3. tam yerinde bir tesbittir, fakat bunu biraz daha açmak gerekir..mesela en son izlediğim makinada okan bayülgen'in ağzından, sözlükçüler benim mor ve ötesi ile olan ilişkim hakkında yazın, tarzı bir söz çıktı ki sözü tam olarak hatırlamasam da ne demek istediğimi anladım ve ben açıkçası bu söz üzerine sözlükçülerden veyahut bir diğer deyişle sözlük yazarlarından tepki beklerdim, fakat burda bile sözlük tam ve yerinde bir tepkiyi birleşerek veremedi..üzücü bir durum tabii, şimdi böyle olunca sen gel de bu adamın lehine yazanlara yalaka deme, ne diyem mesela mahmut mu diyem
    #1921548 (xiphoideus, 12.07.2007 22:35)
  4. -okan bayülgen için yazanlar yalakaymış abi.
    -e ben de yazdım.
    -hadi ya.
    -ne sandın olm her entry için 50 ytl alıorum ben.
    -deme.
    -istersen sana da ayarlayayım bir şeyler.
    #1923407 (benden yazar olmaz, 13.07.2007 01:52)
  5. (bkz: aramızdaki okan bayulgenler.)
    #1923427 (whynot, 13.07.2007 01:55)

© 2008 - uludağ sözlük

okan bayulgen lehine yazanlarin yalaka olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. okan bayulgen lehine yazanlarin yalaka olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okan bayulgen lehine yazanlarin yalaka olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» at arpayi atin onune yesin dehleyi dehleyi » yin jian » redwinemania » ilginc olum vasiyetleri » rashid ramzi » shawn johnson » en iyi kadin parfumu » uludag sozluk un en cool ve yakisikli kisisi » keremalihan » sporx com tahmin ligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games