okadarda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ok
  2. ok bye
  3. ok computer
  4. ok corral
  5. ok dasti
  6. ok gibi dogru olsam yabana atarlar beni
  7. ok go
  8. ok isareti
  9. ok kib bye
  10. ok kib bye muck

© 2008 - uludağ sözlük

okadarda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. okadarda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu okadarda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» il buono il brutto il cattivo » olmeden once soylenen son sozler » cesaretin olmazsa gelecegi degistiremezsin » bodrum » gogol » quentine vance » erkek ezmesi » turkiye de escinsel evliliklere izin verilmesi » fikri semsigil » laiklik » friend of mine » parfum kullanan erkek » cabino » aktif aramalar » mercedes slk serisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hull city » sampiyon olma olasiligi olan takimi tutmak » entry ve nick uyumu » pantolonunu memelerine kadar ceken adam » tnevel » ahlaksiz ahlakli tayfasi » yeni yazarin her yazdigina eksi veren kasar » bir musluman olarak bluevelve » turbanli kizlarin motor olmasi » bulbulu altin kafese koymuslar kafesi satmis » escinsel evlilige izin veren ulkeler » yesil kart » milletvekiline kufretmek » hillside su » necip fazil kisakurek