oka boka oy vermek 

kapat
  1. 22 temmuz 2007 genel secimlerinde entelektüel burjuvazi olarak tanımlanan, atsan atılmaz satsan satılmaz her beş kişiden birinin yaptığı eylem.
    #3498850 (sirin baba, 05.06.2008 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

oka boka oy vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oka boka oy vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oka boka oy vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiz cocugu » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » mute » sozlukteki koylu dusmanligi » ajda pekkan » deniz feneri almanya dan bana ne » adam » yigit ozgur esprileri » dhl » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » sir isaac » i dont wanna know » kanye west » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » filmkolix » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mortgage » orhan ak » sac dokulmesi » hayat siyah olum beyaz » piiminaki » k rock » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » bavulunu toplayan dede » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » sevgilisine kedi hediye eden satanist » ali ihsan sabis » the golden notebook » gordugum ruya » pkk nin aktutun aciklamasi » zargana