oje sisesini iki avuc arasinda yuvarlama hareketi 

kapat
  1. bir hatun hareketi. sanıyorum amacı soğuk ve beklemiş oje şişesi içindeki boya maddesini sürülebilir kıvama getirebilmek. hatta esasen bunun için hem hareket hem ısı yoluyla bir akışkanlık sağlayabilmek. böyle de bilimsel yaklaşırım olaya arkadaş. ispatlı cebir okudum ben. benim dirsek çürüttüğüm dönemde ispat edilmesi gerekiyordu cebirin, kimyanın, fiziğin. öyle soru içinde yekten kullanamazsın, önce ispat edeceksin e eşittir emcekareyi. pisagor'u misal hocası-öğrencisi, herkes tanımamazlıktan geliyodu, öyle rahatsız bir ortamdı layn. bırak adam ispatlamış zaten ama yok, fen lisesi müfredatı öyle. al sonuç, bugün sapık olduk çıktık cemi cümle o tayfaylan. dinamikti, statikti, civatayı yaktık, eski mezunlar olarak oje şişesinde buluştuk mesela şu an.

ha öte yandan ilgili sahnenin yaşandığı esnada o derece bilimsel miydim, tabii ki değildim olm, bırak anlatayım.

biraz sonra dışarı çıkacağız beraber. hatun bir yandan muhabbet ederken bir yandan avuç arasına sıkıştırdığı oje şişesini 'çıkıçıkıçı' sesleriyle bi ileri bi geri yönde yuvarlıyor. bir yandan da 'şunu mu giysem, bunu mu giysem, onu mu alsam bunu mu alsam, saçım böyle mi iyi, şöyle mi güzel' deminden bi ton zihin tecavüzünde bulunuyor elbette. bi noktadan sonra o kadar seri 'çıkıçıkı'ladı ki şişeyi, gözüm oraya takılmış hasbelkader, başımın hafif hafi dönmeye başladığını hatırlıyorum. görüntü flulaştı falan. bildiğin hipnoza girdim giriyorum. sonra yavaş yavaş şişe kayboldu. sadece oğuşan eller görüyorum. eller hızla oğuşuyor. gitgide hızlanıyorlar. hız. eller oğuşuyor. oğuşan eller var. görüntü kararıyor. eller siyahlaşıyor. siyah eller oğuşuyor... oğuşuyoor.....oğuşmak.... oğşmkk... oğşk.. oğş.

''gregor hosaf bir sabah sıkıntılı rüyalar gördüğü rüyasından uyandığında sevgilisini ellerini oğuşturan bir kara sineğe dönüşmüş olarak buldu.''

sevgilime, bazen bir şarkı çalıp da şakayla karışık gitar çalma taklidi yaptığım, hani sadece öylesi zamanlarda kullandığım, sadece sporcu kimliğimi vurgulamak açısından odamı süsleyen o terkedilmiş tenis raketiyle girişmişim. sineklerden nefret ederim ben. hep öldürürüm onları. e sinek öyle büyük olunca, raketi de öyle büyük oluyor, yine boyut olarak bilimden uzaklaşmamışız, takdir edersiniz. bir raket yüzünden roketledik. adalet işte...

akabinde hastanede misafir edildik. ortam güzeldi, bi sürü lise arkadaşım falan vardı, zaten muhabbet olmadan çekilmez öyle yerler. statikten bahsettik, kah güldük, kah eğlendik. ojenin tadının çok güzel olduğunu da zaten orada öğrendim.

kadınlar işi biliyor şerefsizim. valla olm. belli bi süre oğuşturunca hakkatan tadı bi başka oluyor bu meretin.
    #3721540 (hosaf, 26.07.2008 00:24 ~ 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

oje sisesini iki avuc arasinda yuvarlama hareketi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oje sisesini iki avuc arasinda yuvarlama hareketi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oje sisesini iki avuc arasinda yuvarlama hareketi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pound » cumhur haksizca aglayanlarin patlatir avucuna » arabacinin aski » hamed hadadi » cocugunu aglatan esyalari doven anne » locked out again » olimpiyatlari izlemedigi halde bundan utanmayanlar » laik ateist agnostik aczmendi musveddeleri » solak bas gitar » galata a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games