oheee oheeee haggggkk 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oh
  2. oh amores
  3. oh artik cok gec
  4. oh baba oluyorum
  5. oh baby
  6. oh be
  7. oh be artik blue yok
  8. oh be dedirten gol
  9. oh be dedirten seyler
  10. oh be denilen anlar

© 2008 - uludağ sözlük

oheee oheeee haggggkk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oheee oheeee haggggkk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oheee oheeee haggggkk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadin » lavabo deliginden penis cikmasi » sea wolf » aurora » zall bana server bul lan allahsiz » konya dan hindistan dan » anket yaptim mutlu oldum » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » pesin edit » kanuni sultan suleyman » cuneyt tanman » areds » machine » turkmetalbands com » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » victoria » koprofili » siyasetin insani yozlastirmasi » sozlukteki orta dunyalilar » yakisikli gosteren ayna » doper » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » appetite for destruction » salvador dali » diablo 3 » karisina kahvalti hazirlayan erkek » yolgezer » yaran kisisel iletiler » halklarin kallesligi