ohaa diyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ohaa cusss
  2. oha diyorum
  3. ne diyorum lan ben
  4. omrum diyorum
  5. sen diyorum sen demiyorum
  6. kime diyorum
  7. size alo diyorum
  8. my name is ne diyorum ulan ben
  9. ben ne diyorum sen ne diyosun
  10. ben ask diyorum sen seks

© 2008 - uludağ sözlük

ohaa diyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ohaa diyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ohaa diyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» age of empires 2 the conquerors » geceyi kumsalda gecirmek » sevisme goruntulerini kaydeden ciftler » almanlar hakkindaki genellemeler » gam tozu ve dunyanin ninnisi » ahmet altan vs ali kemal » seviyesiz yazar » murat boz » sokullu » deve cokerten a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci