ohaa cusss 

1. vatan gazatesinin 25.08.06 manseti..bu baslıga mansetteki haberi okudugunuz zaman siz de hak vereceksiniz:
    milli egitim bakanı doç.dr.huseyin celik tarafından 15.7.2006 tarihinde acıklanan ilkogretim okulları için 100 temel eser listesinde yer almıştır:
    -gel bizim eve koyum k.cına(kitapta sansursuz)
    cevap:yastık
    -don içinde dik durur
    cevap:mum
    -karanlık yerde kadı oturur
    t.saklarını suya batırır.(kitapta sansursuz)
    cevap:tursu
    -karsıda oturur s.kini yere batırır.
    cevap:koruk
    -agzı acık alamet/ki kızıl kıyamet/yas koydum kuru cıktı/salli ala muhammed
    cevap:fırın
    -dagdan gelir,tastan gelir/g.tü acık eniştem gelir(kitapta sansursuz)
    cevap:keçi
    #578542 (illegand, 26.08.2006 12:12 ~ 12:14)
  2. (bkz: meb'e göre 100 temel eser)
    #578588 (trablus, 26.08.2006 12:33)

© 2008 - uludağ sözlük

ohaa cusss başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ohaa cusss ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ohaa cusss nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kimberlite » vermek » bebegin kafasini suya sokmak » mila kunis » yeni yazarin her yazdigina eksi veren kasar » aktif aramalar » play dead » karizma erkek isimleri » fuckin awesome » mercedes slk serisi » maxim tsigalko » keneden korkmayan kahraman solcu » yilan » seovi insanin icindedir » el camino » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ashaf » uludag sozluk ten soguma nedenleri » pantolonunu memelerine kadar ceken adam » dream theater » cevriye » basortulu kizlar kasedimi almasin » nou camp » turban » feyenoord » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » aferin cok iyi dusunmussun » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » aycicek yagi » sacin kesilince kisalmasi » arusiye