oha yani 

kapat
  1. (bkz: hayvansın sen) in yeni versiyonu
    #538719 (dr rocco amca, 14.08.2006 16:33)
  2. "Bir köylü öküzüne dur demek için Oha demiştir hemen ardından yanındaki arkadaşına Yani bu yıl mahsul az olacağa benziyor demiştir.
    Bunu duyan bir şehirli de ardarda gelen Oha ve Yani kelimelerinin öküze söylendiğini düşünüp şehre geri döndüğünde öküz olarak gördüğü herkese oha yani demiştir.Sonunda bu laf yayılmıştır.Ve o şehirli kendinin de öküz olduğunu farketmiştir."
    Bu hikayeyi bana yazdıran kelime**
    #538895 (fehimsiz ekmek, 14.08.2006 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

oha yani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oha yani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oha yani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» impuls control defect » igrenc muzikler dinlemeye zorlanmak » mokoko » capoeira » kodak » 27 agustos 2008 steaua bukres galatasaray maci » turk kizlari » yaran okul anilari » substitute » vitesi bosa almadan once hizlanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games