oha hepsini dolar yapmisim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iyi ki yapmisim
  2. olamaz 99 netim var 1 yanlis yapmisim
  3. hepsini vur
  4. hepsini dinlerim
  5. al ulan hepsini al
  6. hepsini istiyorum
  7. kazanan hepsini alir
  8. hepsini silin de tam olsun
  9. hepsini degil hep seni
  10. olmeyen hepsini gorecek

© 2008 - uludağ sözlük

oha hepsini dolar yapmisim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oha hepsini dolar yapmisim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oha hepsini dolar yapmisim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koprofobi » carlos vela » yeni baslayanlar icin insanlik » ali kirca » arda turan » street fighter 3rd strike » bana yapilmasin kardesim » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » penis bankasi » macerayisevenadam » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » jean claude van damme » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » gerdek gecesi diyaloglari » 1905 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vw beetle da nazi marsi dinlemek » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » histerik anestezi » yaran dilenci diyaloglari » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » mystiquewarrior » bakkal insani » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » osasuna » youtube vs akp » 2014 dunya kupasi » ask » victoria » mavi gozlu dev