oha falan oldum yaniii taam mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oha falan oldum
  2. fobi falan oldum
  3. bismillah falan oldum
  4. oha falan oldum yani
  5. not found falan oldum
  6. kara murat falan oldum
  7. hassiktir lan falan oldum yani
  8. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  9. oha falan olunmaz oha falan dogulur
  10. taam

© 2008 - uludağ sözlük

oha falan oldum yaniii taam mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oha falan oldum yaniii taam mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oha falan oldum yaniii taam mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elin seycaziyla gerdege girmek » sozlukteki izmirli yazarlar » utandiginiz hemsehrileriniz » sadece turkiye ye mahsus sacmaliklar » arigato » aci » dunyanin en yasli kisisinin olmesi » size dokunan sizin gibi olsun » itu sozluk u kiskanmak » dtp nin sahin kanadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games