oh be soyledim rahatladim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. soyledim rahatladim
  2. bunu ben mi soyledim
  3. sinirliyken soyledim
  4. aslinda cok soyledim
  5. ohh rahatladim
  6. bosaldim rahatladim
  7. oh be rahatladim sozluk
  8. tarih atin bu sozu ben soyledim
  9. kalmadi ama toptanciya soyledim getirecek
  10. sozluge kustum rahatladim

© 2008 - uludağ sözlük

oh be soyledim rahatladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oh be soyledim rahatladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oh be soyledim rahatladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» czech national basketball league » siyaset meydani » en iyisinin amina koyim » stifler » tip fakultesi ogrencisiyim » ahmet hakan coskun » yamuq » 0 km kadin » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » puberte » janine jansen » klozet davasi » ilana yahav » asansor kullanmayi bilmeyen insan » okultist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kasimda zirve baskadir zirvesi » somnolans » intakrin etki » matrixxx » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » radyo sol » hiperfaji » kalafat » izmiri izmir yapan ozellikler » uludag sozluk hakkinda ne dediler » gerontofili » kadinlarin benzetme meraki » huffas » sevisirken miyavlayan aptal kiz » salvador dali