oh anam yarasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anam anam anam deyim ben sana
  2. anam anam diyim ben sana
  3. yarasin
  4. anam garip anam
  5. yarasin kocuma karpuz kabugu
  6. yarasin tosunuma karpuz kabugu
  7. yarasin karpuz kabugu tosunuma
  8. scroll lock tusu artik bir ise yarasin kampanyasi
  9. anam anam anam
  10. of anam of

© 2008 - uludağ sözlük

oh anam yarasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oh anam yarasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oh anam yarasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emre belozoglu » saipsiz in recep ivedik taklidi » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » diogo luis santo » ibrahim yattara » sweden » muslum gurses » ilk 11 in altisiyla yatmak » turk hava kuvvetleri » serbest meslek » yaklasmakta olan ekonomik kriz » ajda pekkan » polisle catismak » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinavda surekli konusan gozetmen » imam hatip lisesi » nah bu kadar » dusunmekte zorlanan insan » ilbay » rapidshare » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » ismail turut » bosver » 1gbit internet 60 ytl » deniz feneri almanya dan bana ne » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » haktan akdogan » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » banu guven