oguzhan 

kapat
  1. Kendisinden, yaklaşık 4000ms önce uludagsozluk yazarı olduğum, uludagsozluk yazar namzeti.
    #887867 (nyqust, 21.11.2006 01:13)
  2. üçüncü nesil yazar.*
    #893281 (oumar, 22.11.2006 09:51)
  3. kendi ismini nick olarak secmiş olan 3. nesil yazar. ayrıca adaşım. *
    #907725 (pamuk proton ve 7 elektron, 25.11.2006 15:53)
  4. kulaklarim cinlamisti zaten. sen benden cok yasliymissin be nyqust "jaccabo".(yuz felci gecirmis gibi oldum, smile yasakmis.) 3. nesil olan modelimi en refah medeniyetler seviyesine cikarmak icin calisacagim, bana guvenenlerin yuzunu kara cikarmayacagim.( tavsiye: partiler kurup basbakan ve bakanlar kurulu falan secsek ne guzel olurdu, hazir gelecek nesil falan, galaksiyi kurmaya baslamisken.)
    #910246 (oguzhan, 26.11.2006 01:31 ~ 01:33)
  5. oğuz han eski türk büyüklerindendir. türkiyede çocuklara sık takılan bir isimdir. ancak ingilizce karakterlerle yazılınca oguzhan oluyo ki bence buda çok kaba bir kelime. çocuklarınıza bu ismi takmamanızı şiddetle tavsiye ederim. yada çocuklarınızı inernete sokmayın oda olur yani.
    #923114 (GeWeZe, 28.11.2006 21:58)
  6. tahminlerime göre hemşerim olan 3. nesil yazar
    #932413 (kedisever satanist, 30.11.2006 23:02)
  7. en eski türk isimlerindendir. kökeni og-uz kelimelerinin birleşmesinden gelir sonuna eklenen han eki ile "beyliklerin beyi" gibi bir anlam kazanır. güzel isimdir asildir. *
    #2110158 (nvrs, 11.08.2007 01:52)
  8. sinir sistemlerini altüst eden insan kişisi...
    buna ragmen her defasında radikal kararlar alıp uygulayamadıgım durumların içine sokuyor beni..
    kendisinden uzak durulmasını şiddetle tavsiye ediyorum. özellikle soyadıda Erdem'se.
    #3473171 (esina, 31.05.2008 12:15 ~ 03.07.2008 01:39)

© 2008 - uludağ sözlük

oguzhan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oguzhan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oguzhan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bock » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » uslamlama » yom kippur » ribozom » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » halka tatlisi » pkk teroru » kahverengi kusak » phpbb3 » o klorobenzalmalononitril » lgbtt » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » jale » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » muhayyile » molly sims » pkk kamplari bizim icin bbg evi » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » ergun penbe » sinan engin in istifasinin kabul edilmemesi » tera patrick » ofsayti anlamayan kadinlar » yol arkadasi » sms le evlenme teklif eden erkek » kerhane tatlisi » yildiz teknik universitesi » guclu olmak » kor savasci