oguz ozerden 

kapat
  1. bilgi üniversitesi kurucularından biridir.9.6.1963 doğumludur.istanbul üniversitesi uluslar arası ilişkiler bölümünden mezundur.bir dönem atv'de yayın yönetmenliği yapmıştır.*
    #414319 (pafküf, 11.07.2006 13:11 ~ 13:12)
  2. gözlerinde dünyaları gizleyen gençmiş efendim. * gözlerinde neyi gizlediğini biz bilemesekte, o gözlerin 900lü hatlardan b.k gibi para yapan, sonra tiki cenneti bir vakıf üniversitesi * * * kuran bir adama ait olduğundan şüphemiz yok. saçlar güzel ama.
    #2023449 (sosyalpenguen, 27.07.2007 22:12)

© 2008 - uludağ sözlük

oguz ozerden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oguz ozerden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oguz ozerden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarindan aforizmalar » tera patrick » selam ver » theodora » ibrahim yattara » izlanda » drake diener » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » hertha berlin eski hertha berlin degil » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » hasan karakaya » subjektif entry » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » cin halk cumhuriyeti » sacriter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk 11 in altisiyla yatmak » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » inekli koyu » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » uye lol » futbol tartismalari msn zirvesi » vern schillinger » susuz » aglamak » zarkava » headbang » suyuk » bebek okan » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eskimesi » lcd vs plazma