ogutler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ozana ogutler
  2. son imparatora ogutler
  3. kedilere ogutler
  4. cinnet gecireceklere ogutler
  5. yazarlara altin ogutler
  6. karma arttirici ogutler
  7. turkcu genclere ogutler
  8. askere gideceklere ogutler
  9. sevgili olamayacaklara ogutler
  10. sevgili olacaklara ogutler

© 2008 - uludağ sözlük

ogutler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogutler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogutler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gammazim ben » somewhere over the rainbow » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » sabah sabah mudurden firca yemek » karnibahar kokusundan kurtulmak » kurt islam fasizmi » nakajima ka nate » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » sonu guzel olan sarkilar » zehir » ironi yapan yerlerin agrimasi » sampiyon bursaspor » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » uludag sozluk moderasyonu » muteahhit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akilli fisler » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » abdulmelik firat » bayraktepe » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » meteksan » sair uuserlardan siirler » kapitalist sirin » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » sozlukteki mal kizlar » the kene » kimbo » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » firat haber ajansi » aynaya kafa atmak