ogs ye giren sozluk yazarlari 

kapat
  1. kgs yerine daha mantıklı bir sistem olan ogs yi tercih eden sözlük yazarlarıdır.

arabam yok ama ogs' em var ,
    yazın la beni.
    #3418357 (riza tevfik, 19.05.2008 17:02)
  2. plakayı gizlemek yerine yiğidin malını kuldan saklamayan yazarlardır.
    #3418362 (schattenfaust, 19.05.2008 17:03)
  3. gişelerden geçerken alnında ogs aparatından yoksa kameralar tarafından yakalanan, plakasına misli ceza gelen yazardır. *
    #3418371 (caldornain, 19.05.2008 17:05)
  4. giselere yaklasirken firil firil bozuk para aramaktan fevkalade nefret eden yazarlar olmakla beraber schweppes'in bitter bitmez çöpe atilan nektaRiNi iÇEN YAZARLARDiR.
    #3418392 (mulayim, 19.05.2008 17:10)
  5. bütün yol boyu ogs şeridinden gidip de son anda sağa kgs'ye kıranlara alkış tutarak küfreden, üstelik büyük kısmı da küfrettikten sonra üzülüp olsun lan o da insan trafikte mi kalsaydı diyen, dünyanın en pahalı benzini madalyasına, dünyanın en pahalı mazotu madalyasını da ekleyecek olan, bir kısmı ise boy kompleksinden ötürü otomobilinin koltuk ayarını yükselten yazarlardır.
    #3418986 (kaptanreis, 19.05.2008 19:39)

© 2008 - uludağ sözlük

ogs ye giren sozluk yazarlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ogs ye giren sozluk yazarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogs ye giren sozluk yazarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevdim ama sonu yoktu » cukutay » cenk » ben hep 17 yasindayim » koylu muyum neden cildirayim » daniel jacob radcliffe » canak anten milliyetcileri » ibrahim uzulmez » buvaysa saytiev » bakiyim vallahi gerizekali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games