ogretmenlerin toplantisi var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogretmenlerin seminer calismalari
  2. ogretmenlerin klasik sozleri
  3. ogretmenlerin ben hic kopya cekmedim yalani
  4. 14 aralik ta is birakan ogretmenlerin fislenmesi
  5. ogretmenlerin sinifa dalarak girmesi
  6. ogretmenlerin uyguladigi aci verici teknikler
  7. ogretmenlerin ogrencilere hitap sekli
  8. ogretmenlerin fare zehiriyle zehirlenmesi
  9. bayan ogretmenlerin basarisiz olmasi
  10. sozlukteki ogretmenlerin ortak dersane acmasi

© 2008 - uludağ sözlük

ogretmenlerin toplantisi var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogretmenlerin toplantisi var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogretmenlerin toplantisi var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akilli guzel uzun boylu ve sarisin » persembenin gelisi » prezervatif yerine migros poseti takmak » akgun akova » selcuk » kizla mac muhabbeti yapmak » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » hasan karakaya » milyonlarca » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » itu sozluk » sansini kendi yaratmak » sozluk yazarlarinin itiraflari » senin isin ankaradan bozuk yegenim » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vega » subjektif entry » dugun davetiyesi » ozgurluk ve dayanisma partisi » hms royal ark in batirilmasi » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » olympiakos » tabutta yarim vole » ajda pekkan » patlicani oksama seansi » ho amca » turk kizlari » bakire olmayan bayanla evlenmek » altizlara verilebilecek isimler » yeyismek