ogretmenlere hain vahdettin sorusturmasi 

kapat
  1. edirne'nin keşan ilçesinde bir öğrencinin yazdığı kompozisyonun ödül alması nedeniyle 7 öğretmen hakkında soruşturma açıldı. öğretmenlerin kaymakamlık soruşturmasına alınmasının nedeni ise ödül alan kompozisyonda padişah vahdettin için "hain" ifadesinin kullanılması olduğu belirtildi.

cumhuriyetin kuruluşunun 84. yıldönümü nedeniyle ilköğretim okulları arasında açılan kompozisyon yarışmasında, yekta baydar ilköğretim okulu'nun öğrencisi i.ö.'nün yazdığı kompozisyon 2. oldu.

i.ö.'nün yazdığı kompozisyonda, padişah vahdettin için "hain" ifadesi yer alıyor. yerel gazete "ödül almak istiyorsan ecdadına küfret" başlığı ile kompozisyon yarışmasını haber yaptı.

gazetenin haberi üzerine keşan kaymakamı abdülkadir karataş, öğretmenlar hakkında soruşturma başlattı. kaymakam “eğer olay anlatıldığı gibiyse hiç hoş olmayan bir durum. kompozisyonun inceleme komisyonundan nasıl geçtiği konusunda soruşturmamız devam ediyor. gereken neyse yapılacaktır” diye konuştu.

hiç yorum yapmadan haberi aktardım. malum eğitimle ilgili birşey yazınca %47'den epey bir ses geliyor.

kaynak:
    http://www.haberturk.com/...cat=200&dt=2007/11/10
    #2575999 (borodin, 10.11.2007 13:44 ~ 16:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ogretmenlere hain vahdettin sorusturmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogretmenlere hain vahdettin sorusturmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogretmenlere hain vahdettin sorusturmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayat ne cabuk geciyor » limit » egitim sart » hilal » yagmur altinda opusmek » euro truck simulator » yoneticihatasi com » you don t mess with the zohan » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » big chefs » motorstorm » arto » chronophilia » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » football manager 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » araf » impossible brutality » radyo uludag » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » burdur » vaudeville for vendetta » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » gokhan gonul dostlari » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » tayfun candan » orgazm sonrasi aglayan erkek » espresso » azalmis icgoru » cnn de pkk propagandasi » ceza mahkemesi