ogretmenim 

kapat
  1. son olarak ilkokulda söylenmiş ve daha sonraları yerini hocama bırakmış, eğitimciye hitap şekli.
    #161441 (july4th, 10.04.2006 20:41)
  2. ilk sarkilarimizdan..
    icimizde biryerlerde yer etmis en mühim sarkilardan..
    sözleri icin:*

ögretmenim canim benim canim benim
    seni ben pek cok pek cok severim
    sen bir ana sen bir baba
    hersey oldun artik bana
    okut ögret ve nihayet
    yurda yarar bir insan et..

*
    #161461 (süpürgesiz cadi, 10.04.2006 20:48)
  3. ilkokul çocuklarının 2 cümlesinden biri
    #229580 (cell-im, 10.05.2006 22:32)
  4. "mesleğiniz nedir?" sorusunun olası yanıtlarından biri.
    #229685 (kassandra, 10.05.2006 22:55)
  5. canım benim canım benim derken yanagını sıktıgımda ögretmenimin okkalı bir tokat yememe sebep olan şarkı valla okuldan sogutur kücücük cocukları
    #229698 (ulassbora, 10.05.2006 22:58)
  6. bebeler ki onları severim genellikle bu kavramı yuvarlarlar
    -ööööööööööörrtminim ööööööööööörrtminim ööööööööööörrtminim
    +evet sen cevap ver yavrum
    -ööööööööööörrtminim ööööööööööörrtminim
    + evet dinliyorum evladım
    -ööööööööööörrtminim
    +tamam otur öğretmen katili
    #229740 (liberty, 10.05.2006 23:08)
  7. bir osman oztunc şiiri.

Adını penceremin buğusuna yazdım öğretmenim
    Resmine baktım bir süre
    Elimden tabancamı bıraktım öğretmenim
    Çiçeklere güllere su verdim...

Üzerime geldi katil rüzgar güllerimi kopardı
    O gün bu gün çarpışmaktayım
    Zemheri ile yoğrulmuşum yorulmuş vurgun yemişim
    Kapındayım yarıcan bak ölmemişim
    Yorulmuşum vurgun yemişim...

Vuracaklar biliyorum vuracaklar öğretmenim
    Penceremin buğusunda gözyaşları var
    Cigaramın dumanında nefes nefes...

Kaçıyorum alabildiğine yağmurdan
    Yolumu kesiyor katil rüzgar,
    Yaralı bir ceylan gibi düştüm kapına,
    Sığınmak için sana korunmak için
    Her gün bin kere ölürüm yaşamak için...

Osman Öztunç
    #559074 (barış, 20.08.2006 12:53)
  8. (bkz: örtmenim)
    #687559 (july4th, 02.10.2006 21:45)
  9. ilk olarak geçen yıl stajda adımın başına sonuna eklenen kelimedir. tek başına da kullanılmıştır. daha uzun yıllar boyunca duyacağım mutluluk duyduğum kelime.
    #2062231 (kunefe, 03.08.2007 13:34)
  10. (bkz: öğretmen ilkmektepte)
    #2495594 (dedirten durum, 20.10.2007 19:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ogretmenim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogretmenim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogretmenim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk arap klonundan basliklar » feridun duzagac » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » bayramda aragonesin elini opmek » sinan engin in istifasinin kabul edilmemesi » hemsehricilik » salla maasini al basini » lethe » zengin insanlarin duyarsiz olusu » turk kizlari » mahsum korkmaz » pasifize etmek » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » ahmet turk » msn iletisine yalnizim yazmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antropometri pergeli » kahverengi kusak » nickimicinotuzharfgerekiyormus » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » hincal uluc » leite ribeiro adriano » memleketcilik » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » dogum » var misin yok musun christina aguilera » joyeux noel » uye lol » enes » gokdeniz karadeniz » durex elite