ogretmenim hasan benim sacimi cekti 

kapat
  1. üzgünüm hasan, ama bu entrynin de kahramanı sensin..

"yapmayacaktın, arkadaşının saçını çekmeyecektin" dedi öğretmen..

"zaten bişi yapmadım ki" dedi hasan..

"höst ulan kesme sözümü" diye hönkürdü hocaaanım, "e$ek kadar olmuşun, hala çoluk çocukla muhattap oluyorsun" dedi.. hasan hamle yapacak gibi oldu; "sus, bitmedi daha" dedi.. "sen sünüsü kendisine eşit olan sayıyı bildin mi?" dedi..

bi aptallaştı hasan, "ne alaka ulan?" dedi kendi kendine, irkildi sonra; titredi, kendine geldi.. "hocam yoksa.."

"evet" dedi, "aynı zat, arada benim de bacaklarıma ayna tutardı, erkek ya" dedi..

hasan anlamıştı, menopoz öncesi günleri anımsayıp şeytan dürten hocasının emeline araç olmamak için bir an önce siktirip gitme arzusu vardı içinde..

son bir söz söylemeden gitse, olmaz.. öyle de terbiyesiz..

"kimsenin saçını çekmedim, bir görüntü işaret ettim, hepsi o.. beni böyle aptal beyanlarla hatırlamayın" dedi.. "bakın tam şurda;

http://www.nolur.com "

"hani, nerde?" demeye kalmadan gördü büyük resmi hocaanım.. "ayıp lan, zibidi" dedi hasan kapıyı kaparken..

içerden kikirtiler geliyordu bir de şu son cümle;

"hakkaten kimle muhattap olmayacağını biliyor bu çocuk"

göğsü kabardı hasan'ın, siktir olup gitti ve de..

(bkz: giriş gelişme sıçış)

not: gece $ahit olmayanların bi bok anlamamaları kadar normal ikinci bir $ey yok.. kendinizden $üphe etmeyiniz
    #847613 (hidrojen, 12.11.2006 03:34 ~ 12:57)
  2. +hocaaaaammm hasan benim sacımı çekti
    -olsun kızım yarın öbür gün isterse vermezsin.
    #847614 (justseven, 12.11.2006 03:36)
  3. hocadan (bkz: hasan değil basan alır) karşılığını da alabilme imkanı vardır.
    #847627 (kerameti kendinden menkul, 12.11.2006 03:55)
  4. (bkz: örtmenim) (bkz: hasan sinemi seviyor)
    #847629 (faati, 12.11.2006 03:56)
  5. (bkz: florhasan sahnede)
    #847660 (aby, 12.11.2006 04:24)
  6. ileride saçı çekilen kızın mızmız,çekilmez,sinir bozucu,uyumsuz bir tip olacağına karar getirebiliceğimiz ilkokul sıralarının vezgeçilmez hikayesidir.
    #849402 (Pncir, 12.11.2006 18:53)
  7. (bkz: yakıştı mı bu hareket sana hasan?)
    #2024314 (rire jaune, 28.07.2007 00:27)
  8. (bkz: sahalarda görmek istemediğimiz hareketler)
    #2318765 (Kajmer, 15.09.2007 02:01)

© 2008 - uludağ sözlük

ogretmenim hasan benim sacimi cekti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogretmenim hasan benim sacimi cekti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogretmenim hasan benim sacimi cekti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » turk hava kuvvetleri » erkek jinekolog » ipsiz recep » eski sevgiliyi facebook da gormek » sac dokulmesi » iade i ziyaret » avrupa nin yeni prensi » adana da starbucks olmamasi » sekura » pratik nedenler » radyo sol » antwerp » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balli » realpolitik » ayse ozyilmazel » kulak » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » kars fen lisesi » unut gitsin » hertha berlin eski hertha berlin degil » istikamet saginiz dagilin mars mars » sarah palin » vennus » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » fener zenci sever » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » tahta gibi kadin