ogretmen bilmedigim yerden sordu 

kapat
  1. ''nasilsa yarin var'' deyip de fuck a basan ögrencinin, o yarinin bugün oldugunda, kendine olan güveninden ve dersi s.tt.r etmesinden sonra sarfedecegi söz öbegi. isin ilginc yani ise zaten moralmen kötü olan ögrencinin, digerlerinin sinavinin iyi gecmesi halinde, alay konusu olmasi ve daha kötü olamaz diye düsünüp eve gittiginde, babanin ögrencinin mabed araliginda bulunan semsiyeyi acmasi.
    #2140936 (juicy, 16.08.2007 00:53)
  2. öğrencilik hayatının yadsınamaz olgularından bir tanesi.
    #2140971 (endoplazmik1kulum, 16.08.2007 00:59)
  3. ben öğretmenin sorduğu yerlere çalışmadım olmalı o cümle.
    #2141337 (secret, 16.08.2007 02:07)
  4. Yüksek not alınca ben aldım, düşük not alınca hoca verdi gibi klişeleşmiş bahanelerin en babası.
    #3161895 (vaveyla, 19.03.2008 12:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ogretmen bilmedigim yerden sordu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogretmen bilmedigim yerden sordu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogretmen bilmedigim yerden sordu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selpak marka kagit mendil » pgsg » yaran okul muduru laflari » sevgilinin e mail sifresi » arena tr » sms le evlenme teklif eden erkek » hms royal ark in batirilmasi » terk i diyar » basliklari yanlis okumak » naomi » aramis » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » sarhosken entry girmek » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » 2 puan birakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternative information center » besiktas » sofistike » izam » tabutta yarim vole » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » asosyal metalci cocuk » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » bosver » kadrolu protestocu » yeni hayat » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » sozlukculerin blog adresleri » baklava » pilotmont