ogretir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. celiskiler cok sey ogretir
  2. ogretmen ogretir
  3. dusunce bize hikmeti ogretir
  4. basarisizlik basaridan daha cok sey ogretir
  5. becerebilen yapar beceremeyen ogretir
  6. zaman alismayi ogretir ama unutmayi asla
  7. sozluk alismayi ogretir ama unutmayi asla

© 2008 - uludağ sözlük

ogretir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogretir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogretir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran gazete ilanlari » 11 mayis 2005 gs fb kupa finali » ertugrul saglam in milli takimin basina gelmesi » facebook » halikarnas balikcisi » haluk kirci » metallica parcasi begeni kriterleri » mircea lucescu nun tekrardan galatasaray a gelmesi » bir kadini anlamayi arzulamak » imhotep » the god that failed » iamwhoiam » gurbette ogrenci olmak » julius aghahowa » uc aynali kirk oda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » misssunshine » gloria jean s coffees » genc bakis » opet e opeth t shirt u ile girmek » baba vanga » ultraslan uni » byte » egal » japon olcam ben » seytan rock muzigin tam kalbinde » pablo neruda biz oradayiz » kurt turk kardestir » dr fatih menderes bilgili » yemegi ocaga surdukten hemen sonraki huzur duygusu » rome