ogrenen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogrenen kisi
  2. aldatildigini ogrenen insan
  3. ne ogrendiyse sozlukten ogrenen insan
  4. starbucks ta ingilizce ogrenen eleman
  5. hayati sozlukten ogrenen genc
  6. islami cemaatlerden ogrenen genc
  7. ingilizceyi yeni ogrenen insan
  8. onaylamayi abdullah gul den ogrenen genclik
  9. gencligi genclikten ogrenen genclik
  10. aldatildigini ogrenen erkegin ilk tepkisi

© 2008 - uludağ sözlük

ogrenen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogrenen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogrenen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» randy marsh » discover channel in marmaray belgeseli » metris » kiyamet » tromboanjitis obliterans » kuzu devirmek » antidepresan » maslak opet » gammaz olmak icin gerekenler » subresyon » la vida es una lenteja » sokratesla » dungeon » polifaji » betimle beni behcet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fache » siklamen » teoberk10 » hayata tutunmaya calismak » hipermnezi » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » zekeriyabeyaz » david hume » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » ihsan yildirim » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » disko krali » gercekten » istanbul a donmek » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular