ogrenci replikleri 

kapat
  1. Öğrencilerin anne,baba yada öğretmenleri atlamak için söyledikleri çoğunlukla yalan içerikli sözlerdir.
    anne' ye;
    -sen çıkınca bende ders falan çalışırım.
    -tamam hocam bi daha konuşmayız!..
    #1901526 (makinist, 10.07.2007 17:12)
  2. (bkz: istedigimiz sorudan baslayabilirmiyiz)
    #1901547 (seydikoylu, 10.07.2007 17:14)

© 2008 - uludağ sözlük

ogrenci replikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogrenci replikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogrenci replikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ingiltere nin saglik sistemi » buyuyunce moderator olucam » ebonit » yom kippur » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » sms le evlenme teklif eden erkek » 3 puanli sistem » papa v sixtus » dudak yolmak » hincal uluc » kara donlu kefere » yaran bobiler resimleri » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » alternative information center » metrobuslerdeki vip bolumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cok efendi bir adam olmak » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » meslek kurulusu » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » rock station » deniz feneri almanya dan bana ne » turk silahli kuvvetleri » bursa da ne ariyoruz zirvesi » cehennem degnekcisi » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » milli egitim bakanligi bursu » volkan arslan » accelerate » his » ne haber liboslar keynesciler