ogrenci esnekligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arz esnekligi
  2. ikame esnekligi
  3. turkcenin dayanilmaz esnekligi
  4. capraz talep esnekligi
  5. ogrenci listesinden gune gore ogrenci kaldirmak
  6. kapisinda ogrenci giremez yazan ogrenci isleri
  7. ogrenci evinde annesiyle kalan ogrenci
  8. kiz ogrenci evinde yasayan erkek ogrenci
  9. alt katina kiz ogrenci tasinmis erkek ogrenci evi
  10. cep ogrenci

© 2008 - uludağ sözlük

ogrenci esnekligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogrenci esnekligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogrenci esnekligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ats2 » kuresel krizi az hasarla atlatmak » aksam oldu huzunlendim ben yine » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » milli egitim bakanligi bursu » deniz demiroz » at avrat braveheart » fair tail » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » frozsgy » hamo » kadin cantasinin icinden cikanlar » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » giannis parios » istanbul un halleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » yavsakimsi » gossip girl » guvec vernigi » tobias beecher » pomodoro » gunaltay » still loving you » aramis » karanlik isler » ale » mortifera » eloise » ingiltere nin saglik sistemi