ogre 

kapat
  1. ortalama 2.5 metre olan boylarıyla orklardan daha büyük yaratıklardır. dağlık alanlarda ve mağralarda, klanlar halinde yaşarlar. istisnasız her işlerini şiddetle çözme eğilimleri vardır. liderleri ölümüne kavgalarla belirlenir, o nedenle lider, genelde klanın en güçlüsüdür.

ahlak anlayışları yoktur. Zekaları düşüktür. bu nedenle disiplin altına sokulamaz, asker olarak kullanılamazlar. eti olan her yaratığı pişirip yerler. Kendilerinden daha güçlü düşmanlarla kapıştıklarını anladıklarında (ki fiziksel güçten bahsediyorsak bu konuda tek rakipleri devlerdir) kaçarlar.

sabırları, zekaları ve disiplinleri çok düşük olduğu için Kılıç, ok, savaş baltası ve benzeri silahlarda ustalaşamazlar.. bu nedenle Ogre'lerin %99'u silah olarak kocaman sopalar taşımaktadırlar.
    (double cross, 24.08.2007 21:13 ~ 21:17)
  2. xxxl orc.
    (t bag, 24.08.2007 21:19)
  3. bir tekken karakteri. hareketleri estetik değildir ama çok damage götürür. (bkz: true ogre)
    (vurursa gol olur, 12.05.2008 13:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seyir defteri » kara deryalarda bir fenersin » kralice 2 elizabeth » kafkaesque » atsiz23 » satranc » dr 90210 » sen bana birini android » dugun gecesi altinlari sayan cift » mame » kronik kuzu » osururken ic sesin soyledikleri » eddie van halen » yaran yanlis okumalar » ogrenci yemek » baby chess » kurban bayraminda kronik kuzu yu kesmek » ebeveyn » mansur el sabah » ahmet cakar » annabell lee » savas sebepleri » 11 mayis 2008 altay kocaelispor maci » sunay akin » memur muzaffer » okan bayulgen » kisisel basarisizliklari siyasetcilere mal etmek » sabah » e okul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa