oglum oglum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. canim oglum ben de seni ozledim oglum
  2. hadi oglum aslan oglum soy karilari
  3. bil oglum
  4. oglum sen sen ol
  5. oglum var ya
  6. ah oglum
  7. oglum
  8. x ten hic almadin oglum
  9. oglum a mektup
  10. hakkimizi ver oglum

© 2008 - uludağ sözlük

oglum oglum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oglum oglum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oglum oglum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» felemenkce » universitelerdeki pkk lilar » ergotelis fc » meksikaliyarimekmek » kayseri nin kadikoy de uefa kupasini kazanmasi » actionmax » azerbaycan cumhuriyeti milli marsi » alkoldeki kan orani » dini ve dindarlari onemsemek » the kite runner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games