oglum diye soylemiyorum atarsa semih atar golleri 

kapat
  1. euro 2008 reklamında "milli" futbolcu semih şentürk'ün annesinin söylediği cümle.
    fenerbahçeliyim diye söylemiyorum bu adamda iş var. hangi futbolcu bir fiil 7 sene yedek kalıp da gıkını çıkarmaz. yine fenerbahçeliyim diye söylemiyorum... söylemiyorum dedim ya.
    #3586790 (corpse, 26.06.2008 23:42)
  2. semih şentürk hürriyet'le yaptığı röportajda hırvatistan maçında attığı o şahane golle ilgili olarak "Abi en çok neye sevindim biliyor musun? Annemi mahçup etmedim ya ona seviniyorum. Annemin o reklamdaki sözleri beni inanılmaz motive etti. Her karşılaşmada oyuna başlarken , ısınırken annemin "Oğlum diye söylemiyorum, atarsa benim oğlum atar" sözleri sürekli aklımdaydı. Topla her buluşmamda "Atarsa oğlum atar" sözü kulaklarımda çınladı." deyip duygulandırmıştır.
    #3586823 (My MooN, 26.06.2008 23:50)
  3. semih senturk'ün annesi rabiye senturk'ün milli futbolcu annelerinin oynadigi reklam filmi'ndeki repliği.

http://www.metacafe.com/watch/1353122//
    #3605568 (minik mavi balina, 01.07.2008 16:17 ~ 16:18)
  4. semih'in annesinin 6 agustos 2008 mtk budapeste fenerbahce maci öncesinde de söylemiş olma ihtimali yüksek söz.
    #3781353 (arabaciarabayatasget, 06.08.2008 23:50)
  5. " halamın dayısının yeğeninin oğludur diye söylemiyorum ama atarsa semih atar golleri" gibi çeşitli versiyonları bulunmaktadır.
    #3781548 (yatay zeka, 07.08.2008 00:21 ~ 00:50)

© 2008 - uludağ sözlük

oglum diye soylemiyorum atarsa semih atar golleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oglum diye soylemiyorum atarsa semih atar golleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oglum diye soylemiyorum atarsa semih atar golleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa kemal ataturk » j » dort hanif » korkunov » kurt sorununu masa basi yerine dag basinda cozmek » mukemmeliyetcilik » taken » havludaki sumuk » kazim melike » bazi malimtrak yazarlarin sozlugu tdk zannetmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games