ogle yemegi 

kapat
  1. Öğle saatlerinde yenen yemek.
    #246326 (atipik, 15.05.2006 12:04)
  2. sabah uyanma saatıne gore zamanı degısen yemektır. ogle yemegı ınsanı aksama kadar ayakta tutar. bu nedenle aksatılmamalıdır. ogle yemegı kuvvetlı olursa aksam sadece meyve ıle gecırılebılır.
    #391063 (painkiller, 02.07.2006 11:21)
  3. iş yerinde, çoğunluğa uymayıp çıkmazsanız kendinize vakit ayırabileceğiniz ve her zaman yoğun gördüğünüz mekanda kafa dinleyebileceğiniz, müzik eşliğinde huzur bulabileceğiniz zaman aralığı.
    #545915 (sally, 16.08.2006 12:48)
  4. eğer yemeğiniz şirkette hazırlanıyorsa dört gözle beklediğiniz saatir.
    #546049 (lavinya_, 16.08.2006 13:34)
  5. msn'in kullanıcılarına yemeyi izin verdiği tek yemek.
    #1026514 (crocus_cc, 20.12.2006 14:03)
  6. parasını, ozel sektorde isverenin, kamuda ise çalışanların verdiği yemek. anlamadım ben bu işi.
    #3788528 (minik mavi balina, 08.08.2008 15:44)
  7. bu nasıl bi yönlendirmedir, bu nasıl bir anlayıştır. (bkz: pencereden kafasını uzatip bakan merakli güvercin)başlığına tıklıyorum, aa bi bakmışım öğle yemeği başlığındayım. hayır bağlantıyı da bulamadım, seviyem yetmedi.* modumu öpüyorum.
    #3811971 (nobran ne ya, 13.08.2008 13:36 ~ 13:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ogle yemegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogle yemegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogle yemegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce kadar tas dussun basiniza » billboardlarda gulumseyen amerikalilar » hasan sas » sorun kurdun kendisidir » milan baros un fasist olusu » vonal » kadin » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » bir derdim var yasanmisliklari » kara mi kizil mi » msn de yazisirken virgul kullanan insan » umbertobaggio nun turkiye ye ucak gemisi almasi » kari koca » guzel kizlara ofke duymak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » joneca » akilli fisler » abbate » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » ecayip heyvanlara benziyirsen » bursaspor » sayin yazar » tsk ya camur atmak » oyle kalakalmak » korsan cd saticisiyla diyaloglar » venividivici » eyvah turkler geliyor » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » fenerbahcenin sampiyonlar ligi basarisi tesaduftur » dombey