oglani aramak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eski sevgiliyi aramak icin bahane aramak
  2. hoslanilan kizi aramak icin bahane aramak
  3. gul oglani
  4. got oglani
  5. ter oglani
  6. ic oglani
  7. acemi oglani
  8. kapi oglani
  9. popo oglani
  10. basak oglani

© 2008 - uludağ sözlük

oglani aramak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oglani aramak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oglani aramak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» puberte » asansor kullanmayi bilmeyen insan » kopyala yapistir yazarligi » ac misin tok musun » youtube vs akp » uludag sozluk ascilik okulu » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » postpartum psikozu » kurtler bu ulkeye ne vermistir » deadliest catch alaskan storm » dungeon » konusan sisme kadin » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » kurt hareketi sosyalisttir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilana yahav » yilmaz erdogan » salo o le 120 giornate di sodoma » diazem » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » uyakli cagrisim » florinali numuneddin » herkes gibisin » diablo 3 » eski sevgilinin aramamasi » eski sevgilinin intihar mektubu » carmageddon 2 carpocalypse now » avrupa yakasi » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » banco de gaia