ogham 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. og
  2. og loc
  3. og mandino
  4. ogaden
  5. ogame
  6. ogame club
  7. ogame de filosu vurulan insan
  8. ogame de gelmeyen filolar
  9. ogame icin 4 de kalkmak
  10. ogame ocaklari

© 2008 - uludağ sözlük

ogham başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ogham ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ogham nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anket memis » ephebophilia » mustafa kemal ataturk » banu guven hatirina ntv izleyen insan » powerade » cok eski sevgilinin aramasi » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » radyo sol » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » manowar » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » jorg haider » vicky cristina barcelona » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » cem yilmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » islak imza » espresso » pos makinasi olan dilenci » dizartri » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » alice in hell » pos makinasi » sadus » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » ilaniask » ilker yasin » 2008 kuresel ekonomi krizi » ankaragucluler saraba dustuler » sozde sirin soykirimi » bugsbunny