ofspor 

kapat
  1. dünyanın başkenti, memleketim olan OF'un biricik takımı. an itibariyle üçüncü lig ikinci grupta mücadele etmektedir. her sene lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen, yine her sene hayalkırıklığı yaratmaktadır... bu açıdan trabzonspor ile benzerlik gösterir.
    #1323113 (mirmika, 19.02.2007 16:23)
  2. 2. lig'e çıkmayı ligin bitmesine 4 hafta kala * garantilemiş olan takımdır, takımımdır. inşallah 3 sene sonra süper lig'de mücadele edecektir. *
    (bkz: ronaldinho ofspor'a yeşil ışık yaktı)
    #3298803 (mirmika, 21.04.2008 10:47)
  3. 2007-2008 sezonunu tokatspor'un ardında bitirerek 2. lig'e adını yazdırmıştır.
    #3389535 (aman heri, 12.05.2008 22:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ofspor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ofspor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ofspor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tugrul arsever » fethullah gulen in hic evlenmemesi » araba camlarindaki sinek cesedi lekeleri » susarak atilan cigliklar » ortadogu mektuplari » fislenmekten korkmak » nokta noktam » der ve uzaklasir genc adam » basina iyi bir sey gelmeden sigarayi birakan insan » sear me 3 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci