ofsayt osman 

kapat
  1. hayatta yaptığı bütün işler ters gitmiş, talih yüzüne hiç gülmemiş ezik bir insandır osman.
    (bkz: serseriler kralı) filminin başrol karakteridir. sadri ustanın oyunculuğuyla efsaneleşmiştir.
    bir gece yarısı televizyonda denk gelinip izlendiğinde 'nerde o eski filmler' dedirtir.
    #48793 (tyler, 01.02.2006 21:56)
  2. http://www.youtube.com/watch?v=xQbbFkMbAxo +
    #1182095 (mulayim, 20.01.2007 22:13)
  3. sadri alışık ustanın kameraya değil sanki seyircinin gözünün içine bakarak " bu da mi gol degil ha soyleyin bunu da mi atamadim" tiradıyla bir nevi arabesk yaptığı, iç sızlatan karakter.

-ofsayt osman diyecek, osman diyecek. bir gol attıracak bana ki herkesin feleği şaşıcak diyorum sana. böyle, ulan yani gayette büyük birşey olacak yani. gazeteler böyle diyecekler,ofsayt osman diyecekler, erkekmiş yani ha. öyle diyecek. herkesin alay ettiği, böyle rakı ısmarlayıp şarkı söylettiğine sonra tekmeleyip de böyle meyhaneden kovduğuna yerlerden izmarit topladığına bakmayın diyecekler. osman yani ya ekstra adammış da biz bilmezmişiz diyecekler. allah be, allah büyük be!
    #1201845 (flyaway, 24.01.2007 23:00 ~ 12.02.2007 14:17)
  4. http://www.youtube.com/watch?v=7d-KXg0pSQI +
    #1375691 (mulayim, 05.03.2007 02:22)

© 2008 - uludağ sözlük

ofsayt osman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ofsayt osman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ofsayt osman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tikicanlar cezaevi » sergen yalcin » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » genelevde hersey dahil uygulamasi » avrupa yakasi » sevilmedigini bilerek yasamak » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » barack obama vaadleri » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » grandiyotize » ruzgardasavrulanyaprak » yeni orta sinif » zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iritabl duygudurum » ummet celik » dilber kocarslanli » gordon s gin » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » yakisikli gosteren ayna » fatih terim » prevalans » kelime salatasi » yasama git olumunu bekle » kimiz » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » kucukpark » baba parasiyla hava atmak » sarkilardan akilda kalan cumleler