ofisin bos olmasi 

kapat
  1. eğer mesai saati bitmiş ve siz hala ofisteyseniz, bu hem iyi hemde kötüdür, iyidir rahat rahat çalışırsınız, kötüdür ölseniz duyan olmaz, şaka bir yana kolay kolay ele geçmez sessizlik durumudur.
    #1791616 (duchesse, 19.06.2007 19:50)

© 2008 - uludağ sözlük

ofisin bos olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ofisin bos olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ofisin bos olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» scarified » emre belozoglu » sohodo » o klorobenzalmalononitril » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » gordugum ruya » taraf » serbest meslek » fazil say » akaryakit » guvec vernigi » sevmekten kim usanir » osurunca etegi acilan kiz » rukneddin uranus olmedi » aliceinchains » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fosforlu prezervatif » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » endise » akasha » lens kullananlara tavsiyeler » the other woman » hal yamano » chazsmyr dhuunyl » balli balli » ahmet yildiz olmedi » 208 67 222 222 » ibu sozluk » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » tasarruflu ampul » hos sohbet