ofhh miiiss 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. of
  2. of a might divine
  3. of alete bak be
  4. of allahim of
  5. of aman
  6. of aman aman
  7. of aman nalan
  8. of anam nalan
  9. of anam of
  10. of anam oy efekti

© 2008 - uludağ sözlük

ofhh miiiss başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ofhh miiiss ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ofhh miiiss nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hatirla sevgili yle kurtlar vadisi birlessin » ekmek » sheryl crow » milimetric » islam ile soygun carkini dondurmek » almanlar golf oynayinca biz de oynamis sayildik » 11 mayis 2005 gs fb kupa finali » mr muscle » penalti yaptiran arif in penalti kullanmasi » biosphere » 444 0 532 » sweeper » tansel colasan » dick headed japanese soldier » nurnberg mitingleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » choq sefyom ben sosluuquu » fasist ve yobazlarin narsist olmasi » mahir ipek » late for the party » uncertainty and doubt » gilardino » memati nin manitaya yan gozle bakmak » insani anlamsizca mutlu eden seyler » marron » a thousand kisses deep » turan dursun » sehadet mertebesi » suc » eses taraftari porsuk canavari » cooler than jesus