ofelimite 

kapat
  1. pareto' nun fayda yerine kullandığı kavramdır.
    #3639436 (dreamsworkers, 08.07.2008 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

ofelimite başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ofelimite ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ofelimite nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» balik burcu erkegi » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » gogusleri 33 kilo olan kadin » ribozom » pilotmont » altizlara verilebilecek isimler » sozluk yancilari » photofunia com » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » 12 ekim 2008 » rising sun over europe » osurunca etegi acilan kiz » raul gonzalez blanco » olmasa mektubun » bu aksam erkenden yatacagim yalani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » ali sami yen cehennemi » butafor » kadrolu protestocu » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » ufo muzesi » magnifique » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » dalinle masturbasyon yapmak » ispat » mitroglou » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » yalnizligin farkina varmak