of tamam kotu espri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kotu espri
  2. bilincli yapilan kotu espri
  3. kotu espri kurtarma teknikleri
  4. kotu espri itlaf ekibi
  5. kendini tutamayip kotu espri yapmak
  6. espri yapip kotu adamin defansini kirmak
  7. kotu espriye espri sahibi olesiye gulebilir
  8. espri yapmaya calisip espri yapmadim diyen tip
  9. tamam lan tamam ergenekon yok
  10. tamam tamam sustum

© 2008 - uludağ sözlük

of tamam kotu espri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. of tamam kotu espri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu of tamam kotu espri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» melas » omer urundul her yerde » pic sozluk yazarlari » amerikan » geceyedir kusmelerim » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » canak anten milliyetcileri » arabanin arka koltugunda direksiyon aramak » hasan sabbah » execute a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games