of alete bak be 

kapat
  1. (bkz: gavur yapiyo be)
    #154955 (dopdop, 07.04.2006 11:31)
  2. zenci gören türkün şaşırma ünlemi.
    #154958 (Sex Pistols, 07.04.2006 11:32)
  3. genellikle chopper tarzı motosiklet yahut matkap vs gibi el aletleri için söylediğim söz. bazen hastanelerde beni gören ürologlar tarafından sarfedildiğini duyduğum ama, anlam veremediğim cümlecik...
    #154965 (karga, 07.04.2006 11:38)
  4. (bkz: pense)
    (bkz: ingiliz anahtari)
    (bkz: yildiz tornavida)
    (bkz: yankeski)
    (bkz: oeh)
    #154981 (aftermath, 07.04.2006 11:46)

© 2008 - uludağ sözlük

of alete bak be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. of alete bak be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu of alete bak be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» banu guven hatirina ntv izleyen insan » arka mahalle » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » antonio davis » el dorado » lavaboya kul dokmek » basincli konusma » erkek kardes » uludag sozluk » anne niye beni erkek dogurmadin » uludag sozluk vs itu sozluk » yeni yili dansozle karsilamak » gunumuz futbol ilkeleri » en istenilen yere sonunda gitmek » alaturka mavzer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2009 ekonomik krizi » bir turk olarak kurtlere soruyorum » comorbidity » hemfuckirhemsuurlutospaga » dizartri » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » ucakta namaz kilmak » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » medeni cesaret » bl » animal farm » esofman ipini kemirmek » celinebilirlik » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun