odyesseia 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. od
  2. od 3
  3. od agaci
  4. od shabat
  5. oda
  6. oda arkadasi
  7. oda arkadasi diyaloglari
  8. oda arkadasini yataga baglamak
  9. oda arti kahvalti asklar
  10. oda bar

© 2008 - uludağ sözlük

odyesseia başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. odyesseia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odyesseia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» powerade » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » herkesgibi » www iktisat eu » mr self destruct » 934 tane fake hesabi olan yazar » allah » kavak yelleri » devrimci yazar ayarla fasilitesi » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » odeion » ataturk donse beklenen mansetler » alaydim elin elime » the zephyr song » ilker yasin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook ile dalga gecen ezik tipler » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » aleksimiti » yarim » yabancica » online yazarlar » tugce becerikli » gozyasi » sacmalamada sinir tanimamak » dan jacobs » karakolda ayna var » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » var misin yok musun » ahlaksizim ama inancliyim » cover