odunc aldigim tum erkeklere 

kapat
  1. bir aslı sarkısı.

Sen S ile başlayan
    Dostum, kardeşim, sevgilim
    Ne olduğumuzu anlayamadım ondan ikilemlerim
    Hayal kırıklığıyla açıldı gözlerim
    Seni kaybettiğimi sandığım zamanlarda
    Sen D ile başlayan doğru kimya yanlış zamanlama
    Herşey başka olurdu zamanla...

Na, na, na, na, na, na, na, na...
    Artık son, son ödünç aldığım tüm erkeklere

Sen K ile başlayan
    Kandırman kolaydı 18'dim
    Senin oyununda rolüm küçük
    Jön de sen, yöneten de
    Duydum evlenmişsin o zavallı hatunla
    Hiç haberi var mı taktığın boynuzlardan
    Sen E ile başlayan Aşka inandım,sana
    Hayatı hazırım paylaşmaya...

Sen S ile başlayan
    Dostum, kardeşim, sevgilim
    Ne olduğumuzu anlayamadım ondan ikilemlerim
    Hayal kırıklığıyla açıldı gözlerim
    Seni kaybettiğimi sandığım zamanlarda
    Sen E ile başlayan
    Aşka inandım sana
    Hayatı hazırım paylaşmaya...
    #2010373 (tatlı su levregi, 25.07.2007 22:36)
  2. hepinizi geri iade ediyorum, çok da fazla aşındırmadan kalplerinizi, ufak tefek izler bırakarak, sizi incitmeden yerlerinize bırakıyorum. bir taneniz hariç.* lütfen, tutunmaya çalışmayın bana, hepinizi ait olduğunuz yerlere bırakacak ve çok nadir uğrayacağım o müzeye. tarihim olacaksınız, kıymetleneceksiniz durduğunuz yerde, ara sıra tozlarınızı almak için çıkaracağım sizi yerlerinizden, gülümseyeceğim hepinize ve üzerime düşeni yerine getirdikten sonra saygıyla selamlayıp hepinizi ait olduğum yere döneceğim... ödünç aldığım tüm erkeklere... kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olduysa sonu hep tatlıya bağlanmıştır, kalplerinizde kalıcı hasarlara neden olduysam da çok üzgünüm.. üzgünüm demenin gerçeği değiştirmeyeceğini hepimiz biliyoruz, bilirsiniz beni, kimsenin ahını almak istemem. iyi ki vardınız, iyi ki yoksunuz.
    #2753922 (aura, 27.12.2007 17:00 ~ 17:03)
  3. su gibi albümünde yer alan parça. hangi psikoloji ile yazıldığı bellidir. sevilerek dinlenilen parçalardandır.
    #3388690 (ParaNtez, 12.05.2008 19:35)

© 2008 - uludağ sözlük

odunc aldigim tum erkeklere başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. odunc aldigim tum erkeklere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odunc aldigim tum erkeklere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rakiyi agziyla icen kiz » a history of violence » athame » ehliyeti oldugu halde baska arabayi kullanamamak » turkcell super lig » bizim evin halleri » sarkilara zihinden klip cekmek » 80630 a erkegiyle cekilmis resim koyan aptal kiz » uludag universitesi muhendislik ve mimarlik fakultesi onundeki ucak » abdullah gul un ermenilerin davetini kabul etmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games