odun kizlar 

kapat
  1. odun sifatini hak edecek davranislar sergileyen kizlardir. buyuk olcude odun erkeklerin var olus sebebidirler.

(bkz: sadece erkekler odun olur yanilgisi) *
    (KoPuSh, 08.05.2008 00:25)
  2. seni seviyorum diyince mal mal suratınıza bakan tiplerdir.
    (Alcapon, 08.05.2008 00:27)
  3. sabahın 6:30unda sevgilisine vatan şiiri okuyan odun erkeğin karşı cinsidir.
    (pequzhe, 08.05.2008 01:04)
  4. arabesk şarkılara işaret parmaklarını havaya kaldırıp,hesap sorarcasına eşlik eden kızlardır.
    (rc cola, 08.05.2008 01:12)
  5. -merhaba ben mesut senin adın ne?
    -napcaan ki adımı?
    -...
    (myway, 08.05.2008 01:13)
  6. beraber vakit geçirilmeyesi, sıkıcı kızlardır.
    (oyle yok oyle kopmahlih oynama, 08.05.2008 01:29)
  7. yerine göre davranmayı, gülümsemeyi, kibarlığı bilmeyen kızlardır. yüz karasıdır bunlar .
    (sprnova, 08.05.2008 01:35)
  8. şiir sevmem ben diyen kızlardır.
    (eternal moonlight of autumn, 08.05.2008 20:23)
  9. kendilerinden başka hiç kimsenin onlar kadar "duygusal" ya da bir kalp sahibi olamayacağına kendini inandırmış kızlar. insan ancak bu kadar "odun" olabilir!
    (filozofil, 08.05.2008 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» capi goren cevre aci » tasa guvenme » de train » alternatif spam mail senaryolari » fayrouz » futbol maclari iki topla oynansin » 24 mayis 2008 zakkum bursa resimli bar konseri » gabriel macht » mahalle kedisi » interstate 60 » eski defterleri silip yeni defter yapmak » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » girne » ozel halk otobusu soforleri » pelajik » leyla gencer » erkek direksiyon ogretmeni » kuymak » josh holloway i tanrinin yaratmis oldugu gercegi » taliban » bayram temizligi » hollow man » semt pazarindan giyinip sik olduklarini sananlar » ben seni hak etmiyorum » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » kekistanlihobbit » ben tek siz hepiniz » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » bernd maylander a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa