odul 

kapat
  1. bir başarı, bir iyilik, memnuniyet uyandıran bir davranışa karşı verilen mükafat, hediye.
    (bkz: nobel odulu)
    (bkz: nobel edebiyat odulu)
    (bkz: yasam boyu basari odulu)
    #307312 (asiti kaçmış kola, 03.06.2006 14:11)
  2. (bkz: ödüllendirme)
    #782015 (yasak merve, 28.10.2006 01:25)
  3. bir kız ismi.
    #1195790 (cooler than jesus, 23.01.2007 20:27)
  4. bir kardeşi var.. adı ceza..
    #1605239 (havada panik, 04.05.2007 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

odul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. odul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » 80 lerde cocuk olmak » jet ali » serdar ortac tarzi dans » venus pastanesi » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » akp nin ab turkiye yolsuzluk raporunu gizlemesi » nestea limon » fatih tekke batuhan karadeniz » tonari no totoro » jay cutler » cek git bebegim » ucu bir arada » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » dev genc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » banardag » gokhan saki » desmodus rotundus » kuyruk » bacak agrisi » disforik duygudurum » alemdar » yunus » milli cenabet partisi » rap vitamin » kugulu park » disprozodi » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » lisa garland » unutamamak