odtuyu tercih edecek ogrencilerin buyuk ikilemi 

kapat
  1. tercihleri arasında odtü yü bulundurmayı planlayan benim gibi birçok öğrencinin i melih in odtü yü yıkmak istemesinden sonra içine düştükleri yazsak mı yazmasak mı ikilemidir. ulan tamam devrimciliğin kalesi gerekirse yüzbinlerce kişilik yürüyüşler düzenlenir, hertürlü imkan sonuna kadar zorlanır ama bu i melih bir şekilde istediğini yapar mı acaba dedirttiğinden tercih döneminde bu olay kesinleşmezse bir çok öğrenci tırsıp yazmazsa odtü nün cok yüksek puanlı yerlerin sıralamalarının baya bir uçurum yapıp düşebileceği öngörülenebilir..*
    #3676631 (paler, 17.07.2008 12:46)
  2. odtüyü hakedecek öğrencilerin içinde olmayacağı ikilemdir. zira sırf daha fazla olmak için odtü tercih edilesidir.
    #3676677 (mzfcagri, 17.07.2008 12:57 ~ 12:59)
  3. ODTU'nun tek tasini yerinden oynatmak g.t istedigi icin odtuye ogrenci olabilecek duzeydeki hicbir ogrencinin icine dusmemesi gereken ikilem. O ODTU ki 1977'de kendini donusturmek isteyen hasan tan'i ve onun okula yerlestirmeye calistigi tosuncuklari cigneyip tukurmustur.
    #3676928 (haymatlos, 17.07.2008 13:54)
  4. olmayacak bir ikilemdir zira odtü' yü yıkmak için tonlarca ağırlıkta testis gerekir ki o da kimsede bulunmamaktadır.
    #3676957 (bedevix, 17.07.2008 13:58)
  5. odtülü olma potansiyelini taşıyan hiçbir öğrencinin içine düşmeyeceği ikilemdir. zira odtülü olmak için sadece zeka değil, onun sevgisini taşıyabilecek ruh ve kalp de gerekir.
    #3676969 (witch, 17.07.2008 14:00)

© 2008 - uludağ sözlük

odtuyu tercih edecek ogrencilerin buyuk ikilemi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. odtuyu tercih edecek ogrencilerin buyuk ikilemi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odtuyu tercih edecek ogrencilerin buyuk ikilemi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuran i yere atan kizin sonu » ali kirca » herkes vatanini sever » edidir edi » bir turk olarak kurtlere soruyorum » melengic kahvesi » radyo sol » yamuq » osman pamukoglu » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » taipan » faroe adalari » gunun sozu » cok tatliymissin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ronaldo luis nazario da lima » yeni baslayanlar icin afrika » diferansiyel denklemler » ramallah » kiz arkadasina oje suren erkek » gercegi degerlendirme yetisi » puberte » i lav monolog » safak sezer » deliryum » zekeriyabeyaz » ayse aziz » metris » yaran facebook gruplari » lumpen