odtulu olmaktan utaniyorum 

kapat
  1. "Bizler; herkes için özgürlük, herkes için adalet, herkes için demokrasi isteyen ODTÜ'lüleriz. ODTÜ'nün gittikçe yasakçı, faşist, ulusalcı bir üniversite olmasından hayli rahatsızız" diyen ve http://odtuluolmaktanutaniyorum.blogspot.com/ adresinde barınan oluşum.
    #3111782 (tirnak icinde, 08.03.2008 21:28)
  2. (bkz: odtu' nun öğrencilerinden utanması)
    #3111784 (carlott, 08.03.2008 21:30)
  3. imza toplama işlerinin ulaştığı popülariteden sonra olaya yeni katılan imza kampanyasıdır. tabii ki böyle eylemler demokrasinin bir gereğidir isteyen istemediği şeyle ilgili demokratik hakkını kullanabilir ama benim garibime giden bütün imza toplama kampanyalarının blogspottan yapılması ve neredeyse hepsinde benzer cümlelerin bulunmasıdır, kullanılan vurucu cümleler de işin başka bir boyutudur.
    #3111807 (sazanlarintarihi, 08.03.2008 21:37)
  4. ayakta alkisladigim olusum bravo;iste universiteli kavraminin icini doldurabilecek nitelikte bir olusum!
    #3111822 (bilgehan, 08.03.2008 21:41 ~ 27.04.2008 17:57)
  5. dünya sıralamasında ilk 400'e girememiş, diğer zengin rakiplerine göre bütçesi daha az bir üniversitenin öğrencisi olmaktan utanma eylemi.
    #3111827 (ben hep 17 yasindayim, 08.03.2008 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

odtulu olmaktan utaniyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. odtulu olmaktan utaniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odtulu olmaktan utaniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ovaniova » silivri cezaevi » ortamina gore degisen insanoglu » parktan cikan arabaya serbest deme gerilimi » siyahin matemi » marion » yolculukta dinlenen sarkilar » cocukken izlenilen konulu cizgi filmler » acil servis » cigdem savas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci