odtu sosyoloji 

1. çok da deli bir puan istemeyen bir bölümü odtü'nün. her ne kadar odtü de olsa sosyoloji okumak salakça desem de bir çok insan "laaaağğğnnn odtü'ye girdim benn" demek için yazar burayı.
    bir arkada$ım var burayı bitirdi ve hala bir b.k olamadı, ilk gördüğümde de demi$tim zaten "bundan bi b.k olmaz" diye.

belki sadece benim arkada$ salaktır, kimbilir...
    #2367797 (sidikli, 23.09.2007 19:50)
  2. ülkenin en iyi sosyoloji bölümlerinden biridir.* taban puanı 2003 yılına kadar ankara hukuk'tan 2006 yılına kadar da istanbul hukuk' tan yüksek olmasına rağmen canım yurdumda ekonomik kaygı* akademik değerlerin üzerinde tutulmuştur son senelerde, ve bu da tercih sıralarında aşağılara düşürmüştür bölümcağızımı. yurdum insanının, 'bitirince ne olcan örtmen mi?','ne satıcan bitirince sen şimdi?' yaklaşımını normal karşılarlar, zira inceleme alanlarına bu tip insanlar ve yaklaşımları da girer.

kendini geliştirmek isteyene sınırsız olanaklar sunar. öğrencisine son iki senesinde tamamiyle *seçmeli ders alma şansı tanır, onlara kendi yolunu kendi çizme olanağı verir. eğitimin zorluğu ve ciddiyeti diğer sosyoloji bölümlerinden ayrı noktaya getirir burayı.

gündem yaratan, popüler akademisyenleri de kaydadeğer biçimde fazladır. medya kuruluşlarının* uğrak yeridir burası. hocalarınız her an tv'de, internette, gazetelerde karşınıza çıkabilir.

isteyerek tercih etmiş, idealist öğrencilerini hayal edemeyeceği kadar iyi noktalara getirir burası, ancak her alanda olduğu gibi isminin, cisminin büyüsüne kapılıp tercih etmiş, başarısız olmuşları-olacakları da yok değildir, normaldir.
    #2666946 (joke, 05.12.2007 23:24 ~ 01.07.2008 16:11)
  3. (bkz: mübeccel kıray)
    (bkz: sibel kalaycioğlu)
    (bkz: ulus baker)
    (bkz: bahattin akşit)
    (bkz: sencer ayata)
    (bkz: yusuf ziya özcan)
    (bkz: mehmet ecevit)
    (bkz: yakın ertürk)
    (bkz: yıldız ecevit)
    (bkz: kayhan mutlu)
    (bkz: ayça ergun)
    (bkz: hasan ünal nalbantoğlu)
    (bkz: Meyda Yeğenoğlu MUTMAN)
    (bkz: ayşe gündüz hoşgör)
    (bkz: ceylan tokluoğlu)
    (bkz: ayşe saktanber)
    (bkz: Elisabeth ÖZDALGA)
    (bkz: Mustafa ŞEN)
    (bkz: adnan akçay)
    (bkz: ayşegül aydıngün)
    (bkz: kenneth barr)
    (bkz: mesut yeğen)
    (bkz: helga rittersberger)
    (bkz: aykan erdemir)
    (bkz: Erdoğan YILDIRIM)
    (bkz: peter finke)
    (bkz: çağatay topal)
    (bkz: sabine strasser)
    #2667084 (joke, 05.12.2007 23:39 ~ 05.06.2008 02:21)
  4. başkanlığını sibel kalaycioglu'nun yürüttüğü bölüm.
    #2843696 (pax romana, 15.01.2008 22:38)
  5. *yusuf ziya ozcan gibi bir akademisyeni bünyesinde barındırmış olsa da türkiye'nin en iyi sosyoloji bölümüdür..
    odtu'nün en etkin, sözü geçen bölümlerinden birisidir..
    verilen eğitim ülke standartlarının üzerindedir..
    ingilizce sosyoloji okumanın vereceği kalıcı hasarları mezun olduktan sonra geldiğiniz konum ve kendinize kattıklarınızla unutursunuz..
    avrupa'nın en geniş akademik kadrosuna sahip sosyoloji bölümüdür.. birbirinden değerli hocalarınızdan öğrendikleriniz hayata bakış açınızı değiştirir..
    dünya çapında saygınlığı olan metu sociology department'tan lisans derecesini aldıktan sonra yurt dışındaki(özellikle amerika'daki) master, yüksek lisans, doktora programlarına kabul görmeniz zor değildir, türkiye'de işim yok diyorsanız kariyer planlarınızı yurt dışında da yapabilirsiniz..

odtu tv' den bölüm tanıtımı için link de vereyim tam olsun;

--spoiler--
    http://www.osstube.com/vi...TU--Sosyoloji-Bolumu.html
    --spoiler--

(bkz: universite tercih rehberi olarak uludag sozluk)*
    #3251364 (killing joke, 09.04.2008 21:35 ~ 08.06.2008 16:38)

© 2008 - uludağ sözlük

odtu sosyoloji başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. odtu sosyoloji ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odtu sosyoloji nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakkarili coban in aysun kayaci ya cevabi » michael johnson » suleyman akdi » sevgiliden ayriligin ilk saatleri » oya bora » saldiray abi » fakirleri dinliyorum gozlerim kapali » rotus istegi » iran » trafikte giderken edilen kufurler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games