odtu elektrik elektronik muhendisligi 

kapat
  1. odtu muhendislik fakultesinde uc buyukler olarak tabir edilen bölümlerden ilki. diger iki buyuk icin (bkz: odtu bilgisayar muhendisligi) ve (bkz: odtu endustri muhendisligi) .kısaltması odtu eee olarak gecer. 1958 yılında 25 ögrenci ve 2 ögretim uyesiyle kurulan su an 60 ögretim uyesi, 1000den fazla lisans ögrencisi ve 250den fazla yukseklisans ve doktora ögrencisiyle odtunun en kalabalık muhendislik bölümlerinden biridir. binası 5 blokdan * *** * olusur. bolum ziyadesiyle kalabalık oldugu icin hocalarla yakın iliskiler kurmak zordur ve genellikle ögrenci-danısman iliskisinden öteye gecmez. ancak son sene bitirme projesi derslerinde * danısmanlık yapan hoca ile yakın iliskiler kurulur.odtu eee'de ögrencilerin karakteristik özellikleri genelde zeka, hırs ve tosaklıktır. * * tabi aralara serpistirilmis sosyal ve zeki ögrenciler de bulunur. erkek / kız ögrenci oranı genelde 9 ile 10 arası degisir. ikinci, ucuncu ve dorduncu sınıf odtu eee ögrencilerine odtu kampus hayatında cok rastlanılmaz,her hafta verilen ödevler, lablar ve osurtan midtermler sebebiyle. ne kadar okuyanın ömrünü cürütse de, ne kadar asosyal arkadaslık ortamı olsa da turkiyede elektrik elektronik muhendisliginin en iyi iki adresinden birisidir, digeri icin (bkz: bilkent elektrik elektronik).
    odtu eee hakkında daha fazla bilgi icin
    http://www.eee.metu.edu.tr/

ha bir de odtunun en dandik ve kucuk kantini eee'ye aittir.
    #1973911 (quasi modo, 20.07.2007 18:22 ~ 23:32)
  2. muhtemelen sozlukte hic ogrencisi, mezunu olmayan bolum. cok yalnızım be sozluk
    #2048322 (quasi modo, 01.08.2007 01:15)
  3. boğaziçi elektrik elektronik mi, odtü elektrik elektronik mi sorusunu akıllara getiren ve düşündüren bölüm.
    #2048368 (enchanter, 01.08.2007 01:22)
  4. boğaziçi elektrik ile karşılaştırılması muhtemel bölüm. elimden geldiğince boğaziçi ile odtü elektrik elektronik bölümlerini karşılaştırayım.
    efenim ilk olarak odtü teknik bir üniversitedir ve mühendisliğin doğası gereği teknik okullar bu konuda daha iyidir.
    odtü her sene 200 küsür ögrenci alır bu bölümüne. boğazici eee ise 50 öğrenci alır. boğaziçinin taban puanının daha yüksek olmasının sebebi budur. pek tabiki odtu eee oldukca kalabalık bir bölüm olduğu için hocalarla iletişim kurmak ve ilişkileri geliştirmek daha zordur boğaziçi eee ye oranla. bu da bir dezavantajdır.
    odtü eee de sayıları 60tan fazla hoca vardır. boğaziçinde ise hoca sayısı 30 civarında seyretmektedir. hoca sayısındaki bu fark acılan derslerin ve son sınıf opsiyonlarının sayılarındaki farkta kendini gösterir. misal odtu eee de iki ayrı power opsiyonu varken boğaziçide hiç yoktur.
    boğaziçi eee yanılmıyorsam mühendislik fakültesinde bir binanın 2 katını işgal eder. odtu eee ise 5 ayrı binadan oluşur. odtu eee de laboratuar olanakları biraz daha iyidir.
    sonuçta ikisi de pırıl pırıl bölümlerdir, osurtan bölümlerdir. sevenine hitap ederler, bilinçsiz tercih yapıp gelenleri yamulturlar, hayata küstürürler.
    #2271201 (quasi modo, 06.09.2007 09:51)
  5. ne odtu ne bogazici universitesi, en iyi eee anadolu universitesi!
    cok salakca oldu lan! olsun kucuguz ama gucluyuz!
    (bkz: anadolu eee'li ezikler)
    (bkz: ezigim ama gururluyum)
    *
    #2271220 (nobran ne ya, 06.09.2007 10:01)
  6. odtü'de intihar istatistiklerini yükselten, "öss'de derece yaptım, bölümü yata yata bitiririm artık" tipi şuursuzları hacamat eden bölümdür..
    #2271232 (thelastpatriot, 06.09.2007 10:06)
  7. bilkent elektrik elektronik'le beraber eğitim kalitesi ve prestij olarak türkiye'nin zirvesindedir.
    #3426554 (madmadam, 21.05.2008 13:16 ~ 08.07.2008 02:02)
  8. Hayatıma kaymış olan bölüm. Her sabah o güne yetiştirmem gereken ödevlere kasarken tercih kağıdıma ... yım dedirten bölümüm.
    Eğer deliler gibi para kazanmazsam gelip bombalayacağım bölüm.
    #3642407 (bOzO, 09.07.2008 17:27)
  9. Çoğu ineklerden oluşan moron dolu bölüm.Eğitimi Boğaziçi ve Bilkente göre kat kat iyi olsa da tahmin edildiği gibi asosyal tiplerin cirit attığı yerdir. Sosyal olan türleri de mevcuttur ancak bu tür okulu 6 seneden önce bitiremez bitirse bile not ortalaması düşük olur.
    #4044490 (semice, 04.10.2008 17:00)

© 2008 - uludağ sözlük

odtu elektrik elektronik muhendisligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. odtu elektrik elektronik muhendisligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odtu elektrik elektronik muhendisligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayran ile sigara icmek » luthien » actigi belalti basliga paso entri girmek » gulun kokusu vardi » kel kalmaktan korkmak » egitim sart » sevgililer gununde sevgilisiz olmak » celinebilirlik » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » eksi sozluk te basligi var » ultima online » cennetten kovulan insan replikleri » dindarlara kin gutmek » paket mi olsun burada mi yersiniz » elektrik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the dive from clausen s pier » deniz feneri dernegi » bir cocuk sevdim » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » am suyu » 17 mayis » iki esli ustegmen » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » salla basini al maasini » hazar golu » kemal unakitan » tayyip e sok ceza » helyum cekip opera seslendirmek