odtu de tip yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. odtu mezununun odtu amblemli yuzuk takmasi
  2. odtu iktisat vs odtu isletme
  3. odtu yu odtu yapanlar
  4. odtu sem
  5. odtu
  6. odtu kaf
  7. odtu vs itu
  8. odtu kkk
  9. odtu adt
  10. odtu mt

© 2008 - uludağ sözlük

odtu de tip yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. odtu de tip yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odtu de tip yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kitap okumayi marifet saymak » silikon yorgan » global kredi krizinde ergenekon parmagi » kulina » f 16 fighting falcon » al sana bir gobek ver bana bir bebek » sozluk yazarlarinin itiraflari » sevgili ile zillere basip kacmak » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » onur air » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » turbanin altina giyilen bere » aydin karabulut » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanrinin yoklugu » money » uypaciyakoverbeni » bugun benim dogum gunum » avcilar universitesi » yol tv » cirkin oldugunu kabul eden kiz » la havle ve la kuvvete falan olmak » hakan aysev » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » ilkokulun vazgecilmezleri » istanbul evleri » saray helvasi » turkiye umit milli futbol takimi » yeni alinan pc yi cokertmek