odev yapmak 

kapat
  1. konusuna gore deısır.Eger zevk aldıgın bi konu ise zevk ıle yaparsın ama diğer turlku bitmek bilmez.
    #138584 (hendrix, 29.03.2006 19:06)
  2. ilkokulda gerekli lisede dogal üniversiteye gelince kabak tadı veren eylemdir
    zira üniversitede ödev degil proje yapılmalı daha fazla kafa yorulmalı birseyler üretilmeye calısılmalıdır
    #138609 (dopdop, 29.03.2006 19:17)
  3. her türlüsü ve her yaşta yapılanı dünyanın en sıkıcı, en bayıcı, en daraltıcı, en koşasını getirici eylemi. mecbur olunan herşey gibi bi süre sonra sevdiğin bişey de olsa itici gelmeye başlar.
    #3388544 (araf, 12.05.2008 18:58)
  4. her sabah 6 sularında uyanıp hazırlanılır okula gidilicektir .herşey hazırdır takiii.

_ ne oldu kızım niye kapıda duruyosun çabuk servis kaçıcak ?
    + .....
    - ya kime diyorum hadi seneeee ayakkabını bagla çabukkkk .
    + annii benim ödefim vardı örtmen yapmayanların azına zıçacam dedii ühüüüü bühüüü
    - e yok tu hani ödevin .dün oynadınya dışarı çıkıp
    + unutmuşum annii ösürr dilerim ühüüüü bühüüüü
    - tamam yürü allahın cezası sana inananda kabahat

ve bu yıllarca sürer.
    #3388876 (misses eko le pew, 12.05.2008 20:14 ~ 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

odev yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. odev yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu odev yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir odadan digerine cilginlar gibi ucan karasinek » kaldirim engineering » uzun siyah sacli kiz cocugu » eskisehir osmangazi universitesi » olumle dogum arasinda o bilinmeyen bolgedeyim » idris naim sahin » yuzuklerin efendisi irak » bugday yagi » aileye karsi bir isyan yolu olarak rock dinlemek » basligin ikinci entrysinin ve simdi ayarlar olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games