oder 

kapat
  1. alm. veya anlamına gelir.
    #2374445 (tukenmezyazar, 24.09.2007 21:51)

© 2008 - uludağ sözlük

oder başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yigit ozgur esprileri » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » eren eylul » surekli yalan soyleyen sevgili » bediuzzaman said nursi » mail sayisinda cok yogun bir bombardiman var » tanri ya inanmiyorum ama bir guc olmali » stop crying your heart out » crazy » moulin rouge » kanirtmak » beco » musicman » yaprak dokumu » abartilmis kufurler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nonos » zenos paradox » kuran i kerim de celiski arayan tipler » yurtta wireless sifresine para vermek » kyuss » gerizekaliya anlatir gibi tanim yapmak » sen de basini alip gitme » yazarlarin tek cumleyle hayata serzenisleri » hayat boyu son tercihe yerlesmek » stall » secret1907 » sinan engin in olmadigi bir besiktas » lts66 » gider ayak entry girmek » kendini yalniz hissetmek