oda bir insan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insan modeli lafina bu kadar takan insan
  2. gereksiz insan yoktur sacmalayan insan vardir
  3. metroya son anda binen insan ve binemeyen insan
  4. herkesi insan oldugu icin seven insan
  5. insan alti varlik olan insan
  6. pkk li insan da basortulu insan degil mi sorunu
  7. insan iliskilerindeki kivilcimi alevlendiren insan
  8. ota boka insan modeli diyen insan
  9. okumus cok insan taniyan okumamis insan
  10. insan da olsa insan insandir

© 2008 - uludağ sözlük

oda bir insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oda bir insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oda bir insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yom kippur » cazir cozur » gecee » desperados » safari » ne mutlu humanistim diyene » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » oyuncakbulut » votka » le quattro stagioni » corcorado » saipsiz » osman gokcek » hirt » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enver aysever ile ayrintilar » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » alexander dubcek » oteki » ataturk u seven sozluk yazarlari » takim olamamak » yaran facebook yorumlari » ismail turut » 43 tane online yazar gormek » cemolarin ozellikleri » welcome to the machine » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » rock station » zaten anlamiyorumki » zekeriya oz